2007. szeptember 5., szerda

Félsziget

Nahát ez a szabadság... pofáraejtően szemtelenül érkezik, és ugyanolyan hirtelen múlik el... s aztán csak pislogva nézel körül, mint egy időutazás után, hogy volt ami volt a csodálatos nyaralás alatt, de ott a mindennapi életedben tulajdonképpen semmi sem változott...

Tehát legyen ez valami bocsánatkérés azoknak, akik várták a blogon a beígért félsziget riportot: bűvkörébe ejtett a szabadság nagyhatalma s elmúlasztottam még előtte ide fellőni, na de most itt van, a riport azóta semmit sem változott, ugyanolyan, mint ami lement augusztus 6-án a TVR1-en és valamivel később, augusztus 20-án a TVRi-n, a szemfülesebb navigátorok pedig azt is észrevehették, hogy a tvr honlapján már egy jó ideje nyomatják a félsziget riportot is: lásd. a Videók a TVR honlapján c. linknél.

Na de ettől függetlenül, nem mondunk le jó szokásunkról, s íme idelinkeljük a Hűbeleblogra a youtube kedvéért három darabra szakított félszigetes műsort és állunk elébe bármilyen véleménynek a lebecsmérlés-kritika-dicséret skáláról.

Félsziget 2007
első rész:



második rész:



na és a befejezés:

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

szar

T. Bíró Hajnal írta...

Figyu, névtelen! ettől még nem lettem okosabb!

hczsombor írta...

nagyon vagany!:) gratulalok, nem eleg egy ilyet egyszer megnezni! Olvastam, hogy jol jonnek a velemenyek, szerintem nagyon jo dolog ez a "sorozat", tovabbi sok sikert! (remelem egyszer valamilyen modon en is belekerulok..:) )