2008. február 26., kedd

Kutyás sport

Elgondolkodtam azon, hogy például a biciklinek, a síléceknek nem kell naponta enni adni, sétáltatni, simogatni... s ha nincs kedvem, egy hétig elő se veszem...

Egy kutyaszánhajtónak viszont naponta kell foglalkoznia "sporteszközeivel".

Attól különleges ez a sport, hogy nem egyedül mész elébe a kihívásnak, hanem a kutyáiddal, akik a közös foglakozás során igazi barátaiddá válnak. Felbecsülhetetlen örömforrás ez, talán csak az érti igazán miről beszélek, aki megtapasztalta egy állat barátságát.





Fényképezte: Berszán-Árus György
Vágta: Borsos Tünde Krisztina
Szerkesztette: T. Bíró Hajnal

2 megjegyzés:

VNT írta...

teljesen off topic es elnezest kerek erte: ma, marc 5en, delutan 4 ora tajekaban volt egy kulturmusor a tvr 2 magyar adasaban, konczey csongor volt az egyik meghivott. en, sajnos, nem lattam az adast, de nagy szuksegem lenne ra. az a kerdesem, hogy nem-e tusz valami modot, ahogyan azt az adast meg lehetne szerezni (elkerni, megvenni, elkepzelesem nincs, hogyan mukodnek ezek a dolgok). Elore is koszonom a valaszod.

T. Bíró Hajnal írta...

timó:
azt a műsort a TVR kolozsvári stúdiója sugározta, ahhoz nincs semmiféle hozzáférésem, én a bukaresti szerkesztőséghez tartozom, úgyhogy sokat segíteni nem tudok. Javasolom, hogy vedd fel velük a kapcsolatot mailen a "kolozsvari _(alulvonas) televizio kukac hotmail.com" vagy "sandor .(pont) bardocz kukac tvr.ro" cimen és hátha segítenek.